• slidebg1
  Jam në TRANZICION
  në Punë dhe ...
  Kam nevojë për DREJTIM në lidhje me
  Karrierën Time
  Shteg
 • slidebg2
  Tranzicion ...
  MUNDESI PER T'U RRITUR
  NJE FILLIM I RI
  NJE UDHETIM QE IA VLEN
 • slidebg1
  Ne duam të ndihmojmë
  fëmijën tonë të bëjë
  zgjedhjen e duhur të Karrierës &
  Shkollimit
 • slidebg1
  NDIHMA nuk është larg
  INVESTO kohë dhe përpjekje
  LIDHU sot me një
  Konsulent
  ZBULO qëllimin
  e fëmijës suaj
 • slidebg1
  Cfarë SHTEGU duhet
  të ZGJEDH?
  Si të zgjedh
  në mënyrë Të MENCUR?
 • slidebg1
  Provë dhe gabim? NUK KA MUNDESI!
  A të bëj si shokët
  e mi? NE ASNJE MENYRE!
  TE KUPTOJ ATE PER TE CILEN
  jam PROJEKTUAR të BEJ?
  PO, KJO ESHTE MENYRA !

Me një Konsulent

Ndihesh sikur ke ngecur? I irrituar? Konfuz? I pasfiduar?

Konsulentët tanë të Career Direct ®  mund t'ju asistojnë që të zbuloni drejtimin e ri në jetën tuaj. Zbulojeni sot!

Çmimet dhe Hapat e Mëtejshëm

Pa një Konsulent

Jeni të pasigurtë për zgjedhjen tuaj për Shkollimin & Karrierën?

Ndiheni të shkëputur nga puna, marrëdhëniet dhe jeta? Ndoshta ka ardhur koha për një rivlerësim. Plotësoni test vlerësimin dhe merrni ndihmën për të cilën keni nevojë!

Çmimet dhe Hapat e Mëtejshëm

Si të bëhesh një Konsulent i Career Direct<sup> ®</sup>

Si të bëhesh një Konsulent i Career Direct ®

A do të donit të ndihmonit njerëzit dhe njëkohësisht të kishit ca të ardhura shtesë ?

Si një konsulent i Career Direct, do të keni munësinë që të jeni të përfshirë në shërbesë dhe biznes!

Çmimet dhe Hapat e Mëtejshëm

Histori nga Career Direct ®

Të rejat